Boardsupply er et firma grundlagt og drevet af passion for stort set alle boardsports. Vi dyrker selv en bred vifte af boardsports og derfor er alle vores produkter testet og godkendt af medarbejdere, teamsejlere, piger og drenge i branchen.

Boardsupply har eksisteret siden 2008. Sammen kan vi prale med mere end 50 års erfaring inden for blandt andet kitesurfing, wakeboarding, snowboarding og skateboarding. Vi er kendt i store dele af Danmark, som et kvalitetsbevidst brand, der aldrig går på kompromis med service eller vores high-end produkter. Vi er stolte over, at vi hos Boardsupply har formået at opbygge så stærkt et brand, som ligeledes giver os et ansvar og ry at leve op til. Derfor kan du trygt handle hos os.

Vi tilbyder et bredt udvalg af udstyr til alle med et ”board i blodet” uanset om det er kitesurf, wakeboard, snowboard, SUP eller skateboard, så har vi udstyret du skal bruge! Boardsupply er drevet af boardere for boardere! Vi ved, hvad kvalitet er og hvad en rigtig ”boarder” værdsætter. I tæt samarbejde med vores leverandører, udvælger vi nøje vores sortiment. Det er med til at sikre, at Boardsupply kan opfylde sine målsætninger om at kunne tilbyde de bedste produkter til de bedste priser i hele Danmark.

Vi er Danmarks mest engagerede boardshop med de højeste ambitionerne om, at opbygge et langvarigt forhold til vores nuværende, såvel som vores kommende kunder.

Billede af Boardsupply drengene

Undrer dig dig over, at du engang imellem modtager en kasse med nogle brugspor eller andre logoer på, end det du har bestilt hos Boardsupply.dk – så er det kun fordi vi går op i miljøet og prøver at genbruge vores kartoner så vidt muligt. Vi håber også at du vil passe på miljøet – det er vores allesammens “legeplads” og vi skal passe på den!

Miljøvenligpakning