Boardsupply.dk er fra 2018 stoppet med at sælge winter produkter. Men vi har et tæt samarbejde med landets bedste sted at handle ind til årets sneferie.

 

 

 

Klik på logoet for at gå til deres online shop

 

SNOW4YOU er din skibutik – ikke bare på nettet, men også fysisk. Skibutikken ligger i Broager med 300 m2 fyldt med ski, tøj, sikkerhedsudstyr, snowboards, skistøvler og meget mere.. Butikken åbnede i 2014, for at bringe vores glæde for sne ud til resten af den danske befolkning, da vi selv bruger hver eneste mulighed for at komme på sne i Alperne eller Skadinavien. Til sammen har vi mere end 1.500 dage på bjerget og det giver et vist erfaringsgrundlag. De bedste oplevelser har vi fået, når alt går op i en højere endhed: sne, sol, terræn, udstyr, venner og familie. De ting vi kan påvirke – vil vi påvirke, det betyder at vores udstyr er det bedste på markedet, da det giver muligheden for de bedste oplevelser.

De produkter vi har i vores shop er måske ikke 100% mainstream, men er alle kvalitetsprodukter, som vi ved virker og kan stå inde for – og vores priser er altid skarpe (vi har prisgaranti og matcher bedste netpris).

Hos os er der altid tid til en kop mokka og en snak om næste skitur. Kig forbi og sammen finder vi ud af, hvordan vi kan hjælpe dig til en bedre skioplevelse.

 

Skal du på skiferie anbefaler vi OnlineSki.dk

 

 

 

 

Klik på logoet for at gå til deres online shop

 

Hos OnlineSki.dk får I præcis det som vi lover – og ikke mindst sikkerheden for at alt går godt!

Vi kender alle destinationerne rigtig godt efter vi har arbejdet med dem i flere år, og selv været alle steder. Det betyder at vi kan rådgive Jer godt igennem valg af destination, valg af hotel, skileje, liftkort samt skiskole. Samt andre spørgsmål I måtte have.

Det store indblik i rejsemålene har vi fået, efter at vi har arbejdet i rejsebranchen igennem en længere årrække, og ligeledes har været bosat i Østrig i sammenlagt 2 år, gennem arbejde som destinationschef og skiinstruktør i Østrig og derfor ved, hvad der er det vigtigte for at få glade gæster og hvordan tingene skal gøres, for at virke så professionelt som muligt.

Vi har nu været aktive indenfor turismen i mere end 19 år og har et godt ry hos udbyderne af rejsemål. Ejerne af hoteller og ferieboliger har tiltro til os. Også du kan roligt stole på vores seriøsitet.